Το μεγαλύτερο eCommerce & Digital Marketing event στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

/ Έκθεση & παράλληλα συνέδρια

Επισκεφθείτε την έκθεση και δηλώστε συμμετοχή στα συνέδρια!

Η έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo είναι ο ετήσιος θεσμός για τους επαγγελματίες του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η φετινή ECDM Expo

eCommerce

Image

Digital Marketing

Image

Η eCommerce & Digital Marketing Expo (ECDM) είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η ECDM Expo είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση, τόσο σε εκθεσιακό μέγεθος, όσο και σε εκθέτες και επισκέπτες. Πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, μία φορά στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη.

Στα πέντε χρόνια που πραγματοποιείται με το συγκεκριμένο concept, αφού διαδέχτηκε την Web World Expo που είχε μια πορεία 8 ετών, έχει καταφέρει να διπλασιάζει το μέγεθός της κάθε χρόνο.

Ο σκοπός της είναι η επαφή επιχειρήσεων - παρόχων υπηρεσιών απ’ ευθείας με τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο, ή χρησιμοποιούν το διαδικτυακό marketing σαν εργαλείο προβολής τής επιχείρησής τους.

Σημαντικό ρόλο παίζουν οι παράλληλες συνεδριακές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο πλαίσο της έκθεσης, οι οποίες, με την παρουσία κορυφαίων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, γίνονται πόλος έλξης για τους επαγγελματίες του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Για την προσέλκυση των επαγγελματιών επισκεπτών, η διοργάνωση χρησιμοποιεί όλους τους τρόπους διαφημιστικής επικοινωνίας, σε παραδοσιακά και νέα Μέσα, με στοχευμένες καμπάνιες.

Τομείς που καλύπτει η διοργάνωση

Image

Aνάπτυξη ιστοσελίδων & e-Shop

Image

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Image

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Image

Υπηρεσίες Courier & Logistics

Κατηγορίες εκθετών

Image

Digital Agencies

Image

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Image

Υπηρεσίες Courier & Logistics

Image

Συμπληρωματικές υπηρεσίες

Web Analytics

e-Shop software

Cloud & Hosting

Logistics

Mobile Applications

Web Development and Software Solutions

e-Payments

SEO/SEA

Social Media

e-mail Marketing

Design and Usability

Performance Marketing

Κατηγορίες εκθετών

Image

Digital Agencies

Image

Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Image

Υπηρεσίες Courier & Logistics

Image

Συμπληρωματικές υπηρεσίες

Web Analytics

e-Shop software

Cloud & Hosting

Logistics

Mobile Applications

Web Development and Software Solutions

e-Payments

SEO/SEA

Social Media

e-mail Marketing

Design and Usability

Performance Marketing

Βασικές κατηγορίες επισκεπτών

Image

Ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων

Image

Στελέχη ηλεκτρονικών καταστημάτων

Image

Στελέχη Marketing

Image

Στελέχη εμπορικών επιχειρήσεων

Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται ραγδαία, οι επισκέπτες αναζητούν συνεργάτες και τεχνολογίες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί και κερδοφόροι, έχοντας την ανάγκη για συνεχή ανανέωση της παρουσίας τους στο Ιnternet, η οποία θα είναι πιο ελκυστική και πιο λειτουργική.

Είτε είναι επιχειρήσεις που έχουν εμπορική δραστηριότητα, είτε επιχειρήσεις υπηρεσιών (ξενοδοχειακές, κ.α.) η τακτική ανανέωση της διαδικτυακής τους παρουσίας έχει αποδειχθεί πάντα επωφελής. Έτσι, είναι πλέον συνειδητή η επιλογή για βελτιστοποίηση των τεχνολογικών διαδικασιών για την προσέλκυση νέων πελατών.

Η ECDM Expo είναι η μόνη επαγγελματική εκδήλωση μεγάλου βεληνεκούς στη χώρα και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή διεθνώς, στην οποία οι επαγγελματίες-επισκέπτες μπορούν να έχουν άμεση επαφή με προμηθευτές-συνεργάτες, να γνωρίσουν και να συγκρίνουν υπηρεσίες και εταιρείες και να επιλέξουν την καλύτερη λύση για τις ανάγκες τους.

 

Οι παράλληλες εκδηλώσεις

Πέρα από το καθαρά εκθεσιακό μέρος, στην ECDM Expo έχει αναπτυχθεί μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες λειτουργούν συμπληρωματικά, προσθέτοντας ουσιαστικό περιεχόμενο στη διοργάνωση και δίνουν την ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεων των επισκεπτών.

Στις βασικές παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται:

» Το κύριο διήμερο Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο, με ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα

» Το κύριο διήμερο Συνέδριο για το Digital Marketing, με ομιλητές υψηλού κύρους από το εξωτερικό και την Ελλάδα


» Το Keynote Dinner, η δεξίωση εγκαινίων με την παρουσία διακεκριμένου τιμώμενου ομιλητή και υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου

» Το Digital Agencies Roundtable, η ετήσια εκδήλωση των Digital Agencies

» Τα Digital Agencies Awards, η εκδήλωση που επιβραβεύει τα Digital Agencies, για την ανάπτυξη, την αξιοπιστία τους και τις καινοτόμες υπηρεσίες τους

Επιπλέον, προγραμματίζονται σεμινάρια και εργαστήρια που θα δώσουν στο κοινό τη δυνατότητα να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες και να εμβαθύνει τις γνώσεις του σε τομείς ενδιαφέροντός του, σχετικά με το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

ECDM Expo 2022 Parallel Events

Image

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Για επισκέπτες

Για εκθέτες

Image

Ζάππειο/Μέγαρο/Αθήνα

23&24/Σεπτεμβρίου/2023

Μείνετε συντονισμένοι!