Πρόσβαση στην Έκθεση

Πως θα φτάσετε στο
Ζάππειο Μέγαρο

Ωράριο Λειτουργίας Έκθεσης: 11:00 – 20:00
και τις δύο ημέρες

+30 2109245577

Τι

Επαγγελματική Έκθεση & Συνέδρια
για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Πότε

23 - 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Ωράριο Λειτουργίας: 11:00 έως 20:00

Που

Ζάππειο Μέγαρο
Εκθεσιακό & Συνεδριακό κέντρο
Αθήνα/Ελλάδα

Ζάππειο Μέγαρο: ένα από τα σημαντικότερα κτίρια της Αθήνας

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτίριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου.

Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και όλα τα βασικά μέσα συγκοινωνίας.

Σας περιμένουμε όλους στο Ζάππειο και σας συστήνουμε να χρησιμοποιήσετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς, προκειμένου να φτάσετε εύκολα και γρήγορα στην eCommerce & Digital Marketing Expo, Greece & SE Europe.

Υπηρεσίες

Διαθέτει 4.546 τ.μ αιθουσών κατάλληλων για εκθέσεις και συνέδρια καθώς και ένα κεντρικό κυκλικό αίθριο το Περιστύλιο. Το Ζάππειο Μέγαρο, είναι πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένο, ώστε να ικανοποίει τις πιο απαιτητικές ανάγκες για την άρτια διοργάνωση συνεδρίων.

Οι συνεδριακές αίθουσες διαθέτουν σύγχρονα συστήματα μετάφρασης σε 9 ξένες γλώσσες ενώ για όλες τις αίθουσες υπάρχουν πολυτελείς χώροι υποδοχής, με όλες τις απαραίτητες υποδομές, τηλεφωνία, ασύρματη σύνδεση internet, συστήματα ασφαλείας και ελέγχου.

Τοποθεσία

Το Ζάππειο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, δίπλα στο κτήριο του Κοινοβουλίου, την πλατεία Συντάγματος, το Προεδρικό Μέγαρο και το Μέγαρο Μαξίμου.

Εξυπηρετείται από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της Αθήνας και τα βασικά μέσα συγκοινωνίας, χρησιμοποιείται ως συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο και γειτνιάζει με σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, όπως είναι η ενοποιημένη αρχαιολογική ζώνη περί την Ακρόπολη και οι στύλοι του Ολυμπίου Διός.

Εκθέσεις

Οι χώροι του Ζαππείου Μεγάρου είναι κατάλληλοι για εκθέσεις τέχνης και εκδηλώσεις για αντίκες, εκθέσεις προϊόντων βιομηχανικών και γεωργικών, υπηρεσιών, παρουσιάσεις βιβλίων, εκπαιδευτικές εκθέσεις κλπ.

Χωρητικότητα
4.546 Τετραγωνικά μέτρα

Πρόσβαση

Το Ζάππειο Μέγαρο βρίσκεται στη διέλευση της Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας με τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, δίπλα στον Εθνικό Κήπο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την πλατεία Συντάγματος και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Συγκεκριμένα, περικλείεται από τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλίσσης Αμαλίας, Βασιλίσσης Όλγας και Ηρώδου Αττικού.

Η πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες είναι εύκολη για τον επισκέπτη, καθώς ο σταθμός 'Σύνταγμα' του μετρό απέχει μόλις επτακόσια μέτρα.

Ο σταθμός Τράμ 'Σύνταγμα' βρίσκεται στην ίδια απόσταση, αλλά επίσης πολλά λεωφορεία και τρόλεϊ από διάφορες περιοχές της Αθήνας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια.


Όταν επισκέπτεστε την Αθήνα είναι πολύ εύκολο να επισκεφθείτε το Ζάππειο Μέγαρο: Από το αεροδρόμιο, μπορείτε να πάρετε τη γραμμή 3 του μετρό και σε περίπου 50 λεπτά βρίσκεστε στο Ζάππειο Μέγαρο. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή λεωφορείου X95 Express.

Σημείωση

Πώς θα έρθετε στο Ζάππειο, στην eCommerce & Digital Marketing Expo

Μετρό

Στάσεις: Σύνταγμα, Ακρόπολη

Τραμ

Στάσεις: Ζάππειο, Σύνταγμα

Τρόλεϊ & Λεωφορεία

Στάσεις: Σύνταγμα, Στάδιο, Μετς

Αυτοκίνητο

Δεν διαθέτει Parking

Image

Διεύθυνση εταιρείας

Ευμολπιδών 23
118 54, Αθήνα

Γενικές πληροφορίες

info@verticom.gr
(+30) 210 924 55 77

Για επισκέπτες

Για εκθέτες

Image

Ζάππειο/Μέγαρο/Αθήνα

23&24/Σεπτεμβρίου/2023

Μείνετε συντονισμένοι!